ODRŽITE TELO U RAVNOTEŽI!

Najosnovniji način da se očuva zdravlje je da se iz tela izbace toksini. Savremeni način života ostavlja velike posledice na organizam. Teška i nezdrava hrana, toksini iz okoline, cigarete i alkohol, stres i nedovoljna fizička aktivnost mogu dovesti do nepravilnog funkcionisanja organizma. Telo nam uvek šalje signale kada nešto nije u redu, ali ih mi često zanemarujemo. Veoma je važno prepoznati kada je telu potrebna detoksikacija. To će vam pomoći da vratite telo u prirodnu ravnotežu. Neki od tih simptoma su problemi sa kožom,bubuljice, nadutost i gasovi, zatvor, alergije, umor, glavobolja, loša koncentracija. Najbolji period za čišćenje organizma su proleće i leto.

Postoji mnogo načina na koji se može detoksikovati organizam. Uvek je najbolje izabrati prirodan i kombinovati više njih paralelno. Uzimanje više vode dnevno, kao i čajeva za čišćenje organizma, takođe, laganija hrana, voće i povrće.. neki su od načina da se podstakne detoksikacija iznutra.

PANDHY'S SPA AROMA napravljena kao piling pored aktivnih sastojaka koji omogućavaju izvlačenje vode iz organizma, vrši i nežan piling čime uklanjamo orožali sloj kože sa tela, i omogućavamo da koža diše. Aktivni sastojci su ulje lavande, čajevca, Ylang-Ylang, kamilice i jojobe kao i vosak koji sve njih povezuje. Ne isušuje kožu i ima snažno negujuće delovanje. Takođe, primenjuje se kod svih tipova kože.

PANDHY'S GEORGIKON BLATO je prirodno tresetno blato sa medicinskim sertifikatom. Humska kiselina, kao glavni sastojak ovog blata, povećava hidriranost ćelija i one dobijaju mladalački izgled. Ona, takođe, deluje odlično na vezivanje teških metala i na taj način pomaže izbacivanju toksina iz kože. Pandhy's georgikon blato omogućava izuzetno visok nivo regeneracije kože.

Sam tretman započinjemo Pandhy's spa aromom i blagom masažom kojom istovremeno radimo piling celog tela. Tretman se nastavlja body wrapingom i narednih 30 minuta se provodi u zagrejanom termo ćebetu. Skidamo piling i tretman nastavljamo Pandhy's blatom, gde je postupak sličan. Nakon 30 minuta u termo ćebetu sa klijenta skidamo blato i tretman se završava. Bilo da se radi kombinacija ili da se odlučite samo za jedan tretman preporuka je da se uradi 4 tretmana, na 7 dana.

Cena:
       - Detox piling celog tela - 1.500,00rsd
       - Georgikon maska - 1.500,00rsd
       - Ultra detox piling - 2.700,00rsd

Cene ovog i ostalih spa tretmana možete pogledati OVDE.

Više o trenutnim akcijama i novostima možete pronaći u donjem delu HOME stranice.

Nazad na tretmane