Masaža svećom je holistička masaža koja ima za cilj da ublaži psihički i fizički zamor. Nastala je iz drevne tajlandske masaže,kada su se sveće i lekovito bilje potapali u kokosovo ulje i zagrevali u kokosovoj ljusci.

Ova masaža se svrstava u prirodnu medicinu. Ono što ovu masažu razlikuje u odnosu na druge vrste relax masaža je sveća kojom se radi. Sveća je mešavina prirodnih biljnih voskova, biljnih butera i esencijalnih ulja. Zapaljena sveća se pretvara u fino svilenkasto ulje, a mirisom eteričnih ulja dobijamo i aromaterapiju. Poseban užitak daje sam početak masaže gde se zagrejano ulje sipa direktno na kožu i laganim pokretima se telo priprema za dalju masažu. Kako je ulje toplo na koži se odmah postiže efekat mikrocirkulacije. Po završetku masaže koža ostaje svilenkasto nežna, a opojni mirisi esencijalnih ulja još dugo ostaju u vazduhu.

Kontraindikacije:
       - Akutna zapaljenja
       - Gnojni procesi
       - Tuberkuloza u akutnoj fazi
       - Infektivna oboljenja
       - Maligni procesi
       - Krvarenja i sklonost ka krvarenju
       - Zapaljenje vena i limfnih puteva
       - Opekotine

Masaža je način da se kvalitetno provede slobodno vreme i da se posveti maksimalna pažnja sebi. U zavisnosti od toga koliko želite da razmazite sebe toliko se često i preporučuje. Ipak, minimum koji je potreban da bi ste telo i organizam negovali i sačuvali od stresa i brzine života jeste na mesec dana.

Promo cene:
       - Masaža celog tela - 3.000,00rsd
       - Parcijalna masaža leđa - 1.700,00rsd

Cene ovog i ostalih spa tretmana možete pogledati OVDE.

Više o trenutnim akcijama i novostima možete pronaći u donjem delu HOME stranice.

Nazad na tretmane