Drage naše kolege, kozmetičari i fizioterapeuti, budući saradnici, nakon dugogodišnjeg uspešnog rada, velikog i dragocenog iskustava stečenog kroz rad, rešili smo da Vam predstavimo jedinstveni tip masaže, koji smo doneli u Srbiju. Reč je o GUA SHA MASAŽI. Bilo da se opredelite za:

  • gua sha anticelulit masažu ili
  • gua sha fitnes lica (masažu lica),

sigurni smo da ćete na pravi način uneti novine u Vaš salon. Veliki broj zadovoljnih klijenata koji se uvek iznova vraćaju ovom tipu masaže govori o tome koliko je ova masaža posebna.

NAČELA GUA SHA MASAŽE

GUA SHA je jedna od najstarijih kineskih prirodnih lekovitih tehnika. Masira se GUA SHA pokretima struganja duž meridijana sa posebnim alatom za struganje kože izrađenog od poludragog kamena crnog opsidijana ili roga bivola. Njena učinkovitost je neosporna jer je preživela kao tehnika isceljivanja i podmlađivanja, čak i do današnjih dana.

Izraz „GUA SHA“ može se prevesti kao „struganjem izbacujemo sve loše stvari“. To je jedna od metoda refleksologije kineske medicine. Ovom tehnikom se aktivira detoksikacija i metabolizam tela.


Obuka za Gua Sha masažu lica - fitnes (lifting) lica
Masaža se preporučuje svima koji žele odmah da vide pozitivnu promenu na koži lica, vrata i dekoltea. Koristi se za lifting lica, vrata i dekoltea, regeneraciju kože lica kod bora i ožiljaka i pasivnu gimnastiku mišića lica i vrata.
Obuka za Gua Sha anticelulit masažu
Gua sha anticelulit masaža je prijatana, nije bolna. Kako se tope i razbijaju masne naslage, odnosno oslobađa protok energije kroz meridijane, svaka masaža je sve prijatnija, doslovno, uživanje klijenata je u rangu dolaska na relaks masažu.
Edukatori Pandhy's akademije
Dugogodišnji edukatori Ivana i Ana će Vam kroz obuku preneti svo svoje višegodišnje znanje i iskustvo stečeno kroz rad.