DA VAŠE OČI DOBIJU NOVU DIMENZIJU

Svilene trepavice su lagane, mekane i lepe se na Vaše prirodne trepavice metodom na jednu Vašu trepavicu lepimo jednu svilenu.

Odabir oblika i dužine trepavica: Vaše želje su za nas zapovest. Međutim neka ograničenja postoje prilikom odabira ukoliko želite da one budu postojane i da ne oštete Vaše prirodne trepavice. Do sada ste se sreli sa različitim načinom pakovanja trepavica. Na primer, mačkaste kao najtraženije neretko znaju da spuste oko ukoliko je izbor pogrešan. Takođe, dužina i zakrivljenost trepavica zavisi od vaših prirodnih. Na primer, tanke i ravne trepavice neće dobro podneti duge i CC zakrivljenost. Brže će otpadati i rizikujete da iskrzate Vaše prirodne.

Sam postupak: prvo stavljanje traje od 90-120 minuta, a korekcija 60 minuta. Vaše trepavice se prvo razmaste i dobro očiste (bilo bi dobro da na tretman dolazite bez šminke), zatim se osuše i spremne su za rad. Donje trepavice štitimo medicinskim flasterom tako da ih ne oštećujemo prilikom odlepljivanja. Kada počnemo sa radom oči se ne otvaraju do završetka tretmana.

Održavanje i korekcija: pravilno održavanje je izuzetno važno jer na taj način štitite Vaše prirodne trepavice od krzanja i obezbeđujete da se svilene ravnomerno proređuju. Svilene trepavice otpadaju sa Vašom prirodnom trepavicom. Period obnavljanja prirodnih trepavica je na 3-4 nedelje. Upravo zbog toga se i korekcije rade u tom periodu.

Prvo pravilo: Ništa uljano blizu oka i trepavica. Ulje razlaže lepak i trepavice će spasti. Nakon tretmana 24h bez kvašenja trepavica. Po završetku tretmana dobijate mali češljić kojim se trepavice rasčešljavaju. Idealno bi bilo 3 do 4 puta u toku dana kako se ne bi mrsile. Zamršene trepavice izgledaju vizuelno ružno, ali i štete Vašim prirodnim jer mogu izazvati krzanje. Takođe, trljanje oka nije preporučljivo. Ukoliko se šminkate sa trepavica lagano otopite šminku sredstvom koje ne sadrži ulje u sebi, bez trljanja. Ukoliko pokvasite oči (prilikom pranja kose, umivanja...) preporuka je da ih lepo osušite uz češljanje. One će na tako biti besprekorno uredne i dugotrajne.

Svilene trepaviceCene ovog i ostalih tretmana lica možete pogledati OVDE.

Više o trenutnim akcijama i novostima možete pronaći u donjem delu HOME stranice.
Nazad na tretmane