Tretman za tretiranje pigmentacije i neravnomerno tonirane kože
Aktivne komponente: vitamin C, glutation, glikolna kiselina, alfa arbutin, kojevu i azelainsku kiselinu, ekstrkt lista grožđa i ektrakt Gospinog bilja.
Ultimativni tretman protiv pigmentacije koji smanjuje melazme, staračke pege i tretira neravnomerno toniranu kožu. Svaka bočica sadrži samo najčistije aktivne komponente, bez konzervansa ili drugih hemikalija. Kako je pigmentacija proces koji brzo napreduje, potrebno ga je kontinuirano tretirati. Kako bi se uspešno borili protiv nje kombinujemo 2 mehanizma: delujemo na nivo melanocita kako bi smanjili proizvodnju melanina, i na površinski sloj kože radi štimulacije regeneracije kože kako bi odstranili one ćelije kože koje su pogođene pigmentacijom.

Već nakon prvog tretmana vidi se poboljšanje, kako u kvalitetu kože tako i u smanjenju pigmentnih promena. Za dugoročne rezultate potrebna je doslednost u terapiji. Sa svakim tretmanom ten je ujednačeniji, a promene manje.
Indikacije:
- smanjenje aktivnosti enzima odgovornog za pojavu pigmentacija
- stimuliše obnavljanje kože
- poboljšanje tona i sjaja kože
- neutralisanje slobodnih radikala
- poboljšava mekoću kože

Tretman je dopunjen terapijom pulsnim svetlom. KOd ovog tipa tretmana je izuzetno važna produžena (kućna) nega. Potrebno je u toku dana lice štititi kremama sa minimalnim faktorom 30 tokom cele godine, za noć se preporučuju kreme koje su namenjene koži sa pigmentacijama.

Tretman traje 60 minuta.

Cene ovog i ostalih tretmana lica možete pogledati OVDE.

Više o trenutnim akcijama i novostima možete pronaći u donjem delu HOME stranice.

Nazad na tretmane