Ultrazvučno čišćenje
Ultrazvučno čišćenje (ULZ) je procedura čišćenja kože uz pomoć ultrazvuka i visokofrekventne vibracije koja skida prvi (orožali sloj, istrošene ćelije) kože i podstiče obnavljanje ostalih slojeva.
Vitaminski tretman
Vitaminskim tretmanom neutrališu se slobodni radikali i podmlađuje koža. Predstavlja ultimativni tretman protiv starenja kože, slobodnih radikala i pigmentacije kože.
Tretman vitaminom C
Tretman predstavlja pravu infuziju vitamina C i kao najveći antioksidant koži vraća sjaj i ujednačen ten. Ovo je vrlo efikasan mezoterapijski tretman protiv starenja kože.
Tretman nečiste i masne kože
Masna koža najčešće karatkerišu otvorene pore i višak sebuma sa tendencijom stvaranja mitisera i upalnih procesa. Na žalost ovaj tip kože je najpodložniji aknama.
Neinvazivna mezoterapija
Visoko frekventna mezoterapija bez igle ima iste efekte poput klasične mezoterapije, ali bez bola i posledica uzrokovanih ubodima, kombinujući ultrazvučnu tehnologiju sa koktelima.
Instant lifting tretman
Ovaj tretman se zasniva na metodi biološke i mehaničke stimulacije potkožnih mišića i same kože, što potpomaže njihovoj tonizaciji i revitalizaciji prvobitnog oblika lica.
Tretman rehidratacije
Kada je koža dobro hidrirana svaka ćelija je puna. Usled nedovoljne hidriranosti kože raste gubitak vode ostavljajući isušen izgled kože (perutanje, preosetljivost kože lica).
Hemijski piling
Jako često se hemijski pilinzi smatraju izuzetno agresivnom metodom i izbegavaju. Međutim, hemijski pilinzi su "zlata vredni" tretmani zbog svih dobrobiti koje možete paralelno dobiti.
Tretman dermapenom
Tretman kože dermapenom najučinkovitija je metoda potpunog podmlađivanja kože i neizostavan korak svih ozbiljnih procedura koje imaju za cilj vratiti mladalačku jedrinu lica i tela.
Spa tretmani lica
Ova masaža je sinonim za luksuz u svakom smislu te reči jer ste obezbedili sebi zategnuto, mladalačko lice, jasnih kontura, bez otoka, a istovremeno potpunu relaksaciju.
Dekorativa
Kažu da šminka čini čuda. Još od drevnih civilizacija Egipta i Grčke šminka je činila važan deo svakodnevnog života. Drevni narodi su posvećivali ulepšavanju po par sati svakoga dana.
Mikrodermoabrazija
Jedna od najnovijih tehnika za negu kože. Predstavlja efikasnu alternativu skupljim i invazivnijim procedurama poput plastične hirurgije, hemijskih pilinga i injekcija Botoxa.
Svilene trepavice
Svilene trepavice su lagane, mekane i lepe se na Vaše prirodne trepavice. Metoda je da na jednu Vašu trepavicu lepimo jednu svilenu.
Biološki tretmani
Tretmani kratkog trajanja sa momentalnim rezultatima. Do sjajne i blistave kože za samo 30 minuta!
Radiotalasni lifting
Najnovija tehnologija za podmlađivanje kože koja eliminiše bore i oblikuje telo. Čini vašu kožu zategnutom, glatkom i nežnom.