Ultrazvučno čišćenje
Najnežnije, potpuno bezbolno čišćenje kože od mitisera i drugih nečistoća. Pogodno i za najosetljivije kože. Bez perioda oporavka.
Higijenski tretman
Temelj čiste kože i osnova za sve dalje tretmane i procedure. I da, higijenski tretman ne mora da bude bolan.
Mikrodermoabrazija
Šta možete da očekujete od ovog tretmana?
Poliranje i uklanjanje mrtvog sloja kože lica, ali i očne zone. Rezultat: svež ten i "bebi" nežna koža.
Neinvazivna mezoterapija
Uopšte nemojte da sebi postavljate pitanje: "Da li je ovaj tretman za mene?". Ovaj tretman je za sve od 12 do 112 godina. Mi ga prilagođavamo svima.
Tretman dermapenom
Ako bi trebalo izdvojiti jedan tretman koji može da "popravi" sve na koži onda bi to bio ovaj. Potrebno je samo da isplanirate 36 sati odmora nakon tretmana i da nam se prepustite.
Hemijski piling
Zaboravite sve što ste znali o hemijskim pilinzima! Nove generacije ovih pilinga nemaju period oporavka, crvenilo i perutanje. Iz salona izlazite blistavi i sveži.
Retinol+Peptid piling
Retinol radi sve: pročišćava kožu, uklanja fleke i anti-age. Njegova snaga se ogleda i u baršunastom perutanju koje će ukloniti površinski sloj kože i sa njim sve nesavršenosti.
Fitopiling
Biljni piling koji pročišćava i leči sve vrste problematičnih koža: od mlade pubertetske do zrele, hormonski aktivne. "Kaktus piling" ne vole ni akne na leđima i dekolteu.
Premium paketi
Napravili smo kombinacije tretmana koji omogućavaju da dobijete maksimum nege u samo jednom dolasku: dubinski očišćenu i nahranjenu kožu. Naravno, i uštedu u novcu.
Radiotalasni lifting
Tretman koji na potpuno prirodan način dovodi do stvaranja novog kolagena. Nema perioda oporavka i može se uraditi čak i u pauzi za ručak.
Spa tretmani lica
Da li ste znali da masažom lica, dekoltea i ramenog dela leđa možemo da Vam opustimo celo telo?
Biološki tretmani
Tretmani kratkog trajanja sa momentalnim rezultatima. Umanjuju prve znake starenja, namenjeni svim tipovima kože. Do sjajne i blistave kože za samo 30 minuta!
Miolift tretman
Vreme je za trening mišića lica! A njime najbrže do sada podižemo tonus i "otvaramo oko".
Arkana hemijski pilinzi
Slobodno možemo reći "bye, bye" pigmentacijama, aknama i rozacei.