Čvrsta, blistava koža mladalačkog izgleda!

Vitaminski tretman spada u grupu nezaobilaznih tretmana. Ovim tretmanom neutrališu se slobodni radikali i podmlađuje koža. Predstavlja ultimativni tretman protiv starenja kože, slobodnih radikala i pigmentacije kože. Svaka bočica sadrži samo čiste aktivne komponente, bez konzervansa i drugih hemikalija.

Aktivni sastojci: vitamin A, C i E1
Vitamini A C i E su veoma snažni antioksidanti koji sprečavaju pojavu slobodnih radikala, glavni faktor starenja kože. Sinergijom ovih vitamina nastaje snažan odbrambeni sistem protiv starenja kože. Kada se pravilno aplicira, vitamin C ima mogućnost penetracije do dubinskih slojeva epidermisa usled čega se neutrališu slobodni radikali, stimuliše se sinteza kolagena uz umanjenje nastanka melanina.

Indikacije: smanjenje aktivnosti enzima odgovornog za pojavu pigmentacija, stimulisanje obnavljanja kože, poboljšanje tona i sjaja kože, neutralisanje slobodnih radikala, poboljšanje mekoće kože. Broj i razmak izmedju tretmana zavisi od trenutnih potreba kože.

Aktivni sastojci: vitamin B complex

Vitamini B complex-a odgovorni su za revitalizaciju kože i kose. Čini ih mešavina vitamina B1, B2, B5 i B6. B vitamini su rastvorljivi u vodi i imaju bitnu ulogu u metabolizmu ćelija. Vitamini B1, B2 i B6 su ključni za proizvodnju energije u ćelijama, a njihov nedostatak može dovesti do pojave dermatitisa. Vitamin B5 je koristan u tretiranju masne i nečiste kože.


Indikacije: sprečava starenje kože, leči dermatitis, tretira masnu i nečistu kožu, poboljšava stanje kože i kose i doprinosi njenoj revitalizaciji. Broj tretmana zavisi od stanja kože.

Posebnu pažnju posvećujemo masaži lica koja ima izuzetno snažan drenažni efekat (otklanja otok) i izuzetan učinak na tonus pa kao rezultat ostavlja napetu i čvrstu kožu lica.

Tretman se preporučuje svim tipovima kože.

Tretman se ne preporučuje:
       - trudnoća
       - kardiovaskularne(pace maker) i maligne bolesti
       - razne povrede kože lica
       - epilepsija

Tretman traje 40 min.

Napomena: Tekst je informativnog karaktera. U zavisnosti od stanja i potreba kože može doći do manjih odstupanja u proceduri o čemu vas obaveštavamo na samom tretmanu.

Cene ovog i ostalih tretmana lica možete pogledati OVDE.

Više o trenutnim akcijama i novostima možete pronaći u donjem delu HOME stranice.
Nazad na tretmane