Manikir i pedikir
CUCCIO PEDIKIR je vrhunski spa užitak i zasniva se na mirisnim kupkama, pilingu i bogatim maskama, čime se koža potpuno oporavlja. To je vrhunska spa nega sa garancijom kvaliteta.
Ruski manikir
Ruski manikir, jedan od najpopularnijih u Evropi, od sada dostupan i u našem salonu. To je aparaturni tretman koji obezbeđuje da vam manikir duže traje.
Depilacija
Uklanjanje dlačica potiče još od drevnih civilizacija. Potreba za glatkom kožom rasla je iz decenije u deceniju. Važno je raspitati se kod kozmetičara koji vid depilacije je za Vašu kožu.
Fotoepilacija
Brijanje je već davno izašlo iz mode jer dlačice vremenom sve više jačaju. Načina za kratkoročno uklanjanje dlačica je mnogo, zato vam predstavljamo način za njihovo trajno uklanjanje.
Tretman strija
Strije nastaju za vreme ubrzanog fizičkog razvoja, kao što je pubertet, trudnoća ili nagla gojaznost. One su duge tanke linije ili trake koje predstavljaju kožni ožiljak. Ali one više nisu problem.
Nega leđa
Koža leđa ima mnogo lojnih i znojnih žlezda, pa je podložna stvaranju mitesera i akni koji ostavljaju za sobom flekice i ožiljke. Zbog toga je treba intenzivno čistiti i negovati.
Mezoterapija tela
Nežna ali efikasna, mezoterapija obuhvata poslednja naučna istraživanja, kombinujući najnoviju tehnologiju i prirodne supstance u cilju rešavanja celulita i lokalizovanih masnih naslaga.
Radiotalasno zatezanje kože
Najnovija tehnologija za oblikovanje tela i uklanjanje masnih naslaga i celulita. Pomaže kod uklanjanja strija. Čini vašu kožu zategnutom, glatkom i nežnom.