Naša filozofija

Otvoren 6 dana nedeljno, naš Centar je toplo i prijateljsko mesto u kome možete pronaći sve što Vam je potrebno za negu lica i tela. Želeli smo da se od momenta kada uđete u naš salon osetite kao kod kuće. Naš tim je dobro obučen, sa višegodišnjim iskustvom i omogući će da se osećate opušteno i prijatno od momenta kada uđete do momenta kada Vas isprate.

Znamo da imate puno obaveza, dan ranije Vam šaljemo poruku podsetnika. Molimo Vas dođite 5 minuta ranije na svoj termin kako bi ste imali vremena da se opustite i osvežite. Obavestite nas o svim medicinskim stanjima, trudnoći i estetskim korekcijama. Poštujemo vreme svih naših klijenata, zbog toga ako kasnite možete dobiti poruku sa promenom termina.

Naša misija

Naša misija nege je bazirana na profesionalnom načinu razumevanja kože i pojedinačnih potreba različitih klijenata. Ne postoje dve iste kože i mi je ne delimo grubo na suvu, masnu i kombinovanu. Pažljivo osluškujemo sve njene potrebe i tako joj i pristupamo prilikom svakog tretiranja.

Rezultat? Naravno, zdrava i sjajna koža.

Šta nudimo

Negu lica i tela i profesionalno šminkanje. U saradnji sa najboljim svetskim brendovima nudimo Vam negu svih tipova i stanja kože lica kroz temeljno ultrazvučno čišćenje, mezoterapiju aparatom ili dermapenom, hemijskim pilinzima, masažama...

Kod nege tela smo ponosni na rezultate u preoblikovanju tela koje daje VACUSLIM 48 i koji možete probati u našem Centru, tretmane uklanjanja strija, epilacije i tretiranja problema leđa i dekoltea.

Manikir i pedikir smo poverili ekskluzivnoj kozmetici koja Vam kroz spa doživljaj neguje sva čula pored kože. Za depilaciju smo izabrali voskove za jednoktatnu upotrebu.

A za sve Vaše posebne prilike tu je naša šminkerka.

Ostaje Vam samo da se uverite. Čekamo Vas u Palmotićevoj 17/5.