Naša filozofija

Otvoren 6 dana nedeljno, naš Centar je toplo i prijateljsko mesto u kome možete pronaći sve što Vam je potrebno za negu lica i tela. Želeli smo da se od momenta kada uđete u naš salon osetite kao kod kuće. Naš tim je dobro obučen, sa višegodišnjim iskustvom i omogući će da se osećate opušteno i prijatno od momenta kada uđete do momenta kada Vas isprate.

Znamo da imate puno obaveza, dan ranije Vam šaljemo poruku podsetnika. Molimo Vas dođite 5 minuta ranije na svoj termin kako bi ste imali vremena da se opustite i osvežite. Obavestite nas o svim medicinskim stanjima, trudnoći i estetskim korekcijama. Poštujemo vreme svih naših klijenata, zbog toga ako kasnite možete dobiti poruku sa promenom termina.

Naša misija

Naša misija nege je bazirana na profesionalnom načinu razumevanja kože i pojedinačnih potreba različitih klijenata. Ne postoje dve iste kože i mi je ne delimo grubo na suvu, masnu i kombinovanu. Pažljivo osluškujemo sve njene potrebe i tako joj i pristupamo prilikom svakog tretiranja.

Rezultat? Naravno, zdrava i sjajna koža.

Šta nudimo

Iskustvo, znanje, posvećenost i dobru energiju.

U tretmanima nege lica i tela poverenje opravdavaju već godinama Dermedics ultrazvučno čišćenje, mikrodermoabrazija, mezoterapija bez igle i radiotalasni lifting. Ovoj ekipi se pridružio i fantastični Venus Glow. Mesoestetic nano ketridži za dermapen su omogućili da je ovaj tretman maksimalno prijatan i sa vrlo kratkim periodom oporavka. Imamo i neverovatne hemijske pilinge nove generacije bez perioda oporavka, a sa svim benefitima klasičnih hemijskih pilinga. A tu su i inovativni i nagrađivani Arkana tretmani.

Naši dugogodišnji partneri Biodroga, Skeyndor, Fusion i Arkana donose nam sjajne preparate kojima brinemo o vama kako u salonu tako i u udobnosti Vašeg doma.

Naši protokoli su naš zaštitni znak jer kombinacijom navedenih aparata i preparata postižemo brze rezultate.

Kod manikira i pedikira naše poverenje već godinama opravdava brend prirodne kozmetike Cuccio. Njegovi lakovi i gel lakovi su maksimalno bezbedni uz izuzetnu postojanost i pigmentisanost boje.

A za sve Vaše posebne momente tu je Tanjina čarobna ruka, da šminkom istakne samo ono najbolje na Vama.

Vidimo se u Palmotićevoj 17/5.