Tokom procesa starenja mišići lica prolaze kroz primetne promene. Ponovno reoblikovanje mišića dovodi do uklanjanja:

  • umornog i napetog izgleda lica,
  • opalog tonusa,
  • bora na čelu,
  • bora oko očiju,
  • spuštenog kapka („otvara oko“),
  • nazolabijalnih bora,
  • bora oko usana i
  • bora na vratu.

MyoLift 600 je najnovija tehnologija, odobrena od strane američke Agencija za hranu i lekove (FDA), koja bez neprijatnih kontrakcija mišića dovodi do prirodnog facelift efekta kroz stimulaciju mišića lica (fitnes lica). Ono što milolift tretman izdvaja od ostalih je činjenica da je to jedini tretman koji direktno tretira mišiće lica, strujama izuzetno niskog intenziteta (mikrostruje) koje pored mišića deluju i na ćelije kože i stimulišu stvaranje novih kolagenih i elastinih vlakana.

Tretman se sastoji iz dve faze:

  • I faza: opušta mišiće u tzv.“botoks regiji“ i na taj način ublažava postojeće i sprečava stvaranje i produbljivanje novih mimičnih bora u zoni čela, oko očiju i usana,
  • II faza: podiže mišiće koji su vremenom popustili usled hronološkog procesa starenja i gravitacije; to je tzv. “filer regija“ gde reoblikovanjem mišića obraza podižemo tonus, smanjujemo nazolabijalne bore i vraćamo trouglasti izraz lica.

Miolift tretmanima se može dugoročno odložiti primena navedenih invazivnijih procedura ili produžiti njihovo delovanje ukoliko su već aplikovane.

Tretman se preporučuje osobama svih starosnih dobi i tipova kože, bilo da se želi postići anti-age efekat ili se radi kao preventiva.

Ne preporučuje se u trudnoći i kod osoba sa srčanim problemima i ugrađenim pacemaker-om, kod dijabetesa, epilepsije, malignih bolesti kao i kod bolesti mišića i vezivnog tkiva.

Kako se tretman radi?

MyoLift 600 koristi dve ručne sonde koje emituju mikrostruje precizne amperaže. Sondama se izvode precizni pokreti kojima se stimulišu tačno određeni mišići lica. Tokom tretmana javlja se osećaj prijatnog površinskog peckanja koje iznenađujuće opušta.

Tretman je izuzetno bezbedan i prijatan. Nema povrede kože i perioda oporavka, može se uraditi i u pauzi za ručak.

Koliko tretmana je potrebno?

Broj preporučenih tretmana u preventivnom i korektivnom protokolu je različit i zavisi od trenutnog stanja. Važno je znati da ovi tretmani imaju kumulativan efekat tako da se njihov intenzitet pojačava sa svakim narednim tretmanom.

Na primer: nakon prvog tretmana izgledate baš odmorno i naspavano (kao da ste upravo došli sa odmora), nakon drugog se već vidno ublažavaju mimične bore, nakon trećeg vidno se podiže tonus obraza i smanjuju nazolabijalne bore, nakon četvrtog učvršćujemo i jačamo podizanje tonusa… i tako se svaki naredni tretman nadovezuje na one prethodne pojačavajući rezultate.

Minimalan broj tretmana u seriji je 4 sa razmakom od 3 do 7 dana.

Za dugoročno održavanje rezultata preporučuje se jednom mesečno ponoviti tretman ili za 6 meseci uraditi seriju.

Da li se može kombinovati sa drugim tretmanima?

Miolift tretman se često smatra za „prirodan“ facelift ili fitnes lica. Ovaj bezbedan i prijatan tretman pomaže u eliminisanju finih linija i bora kroz trening mišića, a najjači anti-age efekat smo iskustveno dobili u kombinaciji sa radiotalasnim liftingom. Ovom kombinacijom smo spojili dva najjača neinvazivna tretmana i u jednom dolasku intenzivno tretitrali ciljane mišiće lica i snažno stimulisali stvaranje novog kolagena.

Miolift se još može kombinovati sa mikrodermoabrazijom, neinvazivnom mezoterapijom i ultrazvučnim čišćenjem.

Napomena: Tekst je informativnog karaktera. U zavisnosti od stanja i potreba kože može doći do manjih odstupanja u proceduri o čemu vas obaveštavamo na samom tretmanu.

Cene ovog i ostalih tretmana lica možete pogledati OVDE.

Više o trenutnim akcijama i novostima možete pronaći u donjem delu HOME stranice.
Nazad na tretmane